WordPress

WordPress

when words are not enough for life

Iarta-ma, dar sint o romantica!
     media: 5.00 din 1 vot

postat de onishor in 2007-03-28 14:48
Iarta-ma, dar sint o romantica!
Anul acesta a fost plin de surprize pe piata televiziunilor din Romania. Va mai amintiti de lansarea cu surle si trimbite apostului Kanal D, acum a venit rindul rebrand-uirii postului Romantica. Odata ajuns sub mina de fier a lui Teo Trandafir, gospodinele din Romania vor primi in locul telenovelelor pe piine o grila bine pusa la punct cu majoritatea emisiunilor din categoria celor de "familie". Un fel de compilatie intre Acasa Tv si Pro Tv cu telenovele cu tot, dar, ce-i drept, mai putine. A pornit noul "boom" folosind locomotive care au tras pina acum la carutele altor telviziuni. Pai e frumos asa, draga doamna Teo? Nu e de ajuns ca ai lasat ProTv-ul cu o gaura mare in programe, ai mai luat si spuma audientei de la concurenta! Dar, de, obrazul subtire cu cheltuiala mai mare se tine!
Pina si blinda imagine a Ralucai Moianu s-a mutat de la TVR la Romantica TV. Grupul Realitatea - Catavencu a achizitionat special pentru noua grila a postului Romantica, formatul emisiunii "Iarta-ma", cu prezentatoare cu tot, care de sapte ani de zile incoace stringea in fata televizorului, in fiecare luni seara cam noua sute de mii de oameni, dupa cum o arata rapoartele de audienta. Pasnica fiinta care ii primea cu atita compasiune, ca un adevarat duhovnic, pe cei care veneau sa-si capete iertarea in direct, a trecut in ograda lui Vintu, fara sa priveasca in urma. Aici a fost adoptata de o echipa intreaga de "oameni deschisi" cum insasi Raluca declara in presa.
Cuplul Andreea Banica si Ionut Dolanescu fac casa buna din nou. Andreea nu a putut sa o refuze pe buna ei prietena Teo, si l-a luat de minuta pe Ionut au capitulat in fata conraatacurilor folclorulu si au deschis un "birou pentru cintat" (Singing Office). Tinarul Dolanescu nu a ezitat deloc la invitatia sefei de la Romantica dindu-i un raspuns hotarit: "Da, vin!".
Ce sa mai zicem de novici, "Domnul/ Doamna de la ora 5" alias Catalin Crisan si Oana Sirbu, care se pregatesc sa ia in coarne publicul feminin "intre 35 si 65 de ani". Ti daca tot am ajuns la capitolul "Oane", nu putem sa nu pomenim si de nelipsita Oana Zavoranu care, desi s epregateste intens pentru un nou album si din cind in cind se mai ocupa si de imaginea lui Corneliu Vadim Tudor , si-a gasit timp si pentru un rol intr- telenovela autohtona difuzata la Romantica. Ne intrebam pe cind va acapara doamna Teo si o vedeta de pe "Taraf tv" in programele sale, pentru ca audienta sa atinga cotele maxime si reteta sa fie desavirsita.

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare